На Вінниччині чоловік, підробивши документи, отримав у "спадок" 1,37 га землі

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік, підробивши документи, отримав у "спадок" 1,37 га землі

Житель Теплицького району, що на Вінниччині, вирішив обдурити "систему"  й  використавши підроблені документи отримав земельну ділянку (пай) померлої жительки сусіднього села. Звісно ніяких прав на отримання спадщини чоловік не мав, тому вирішив схитрити...  За підробку документів на землю, чоловік відповідатиме у суді.

Житель Теплицького району, що на Вінниччині, вирішив обдурити "систему" й, використавши підроблені документи, отримав земельну ділянку (пай) померлої жительки сусіднього села. Звісно, ніяких прав на отримання спадщини чоловік не мав, тому вирішив схитрити... За підробку документів на землю, людина відповідатиме у суді.

Як повідомили в пресслужбі прокуратури Вінницької області, у ході слідства стало відомо, що чоловік, достовірно знаючи, що ніяких правових підстав для набуття права власності на земельну ділянку (пай) померлої в 1994 році жительки сусіднього села вирішив схитрувати. Використати підроблені документів він звернувся до нотаріуса для отримання спадщини, а в подальшому - до державного реєстратора. Таким чином, незаконно заволодів чужим майном – земельною ділянкою 1,37 га вартістю майже 63 тис. грн, яка раніше належала особі, що померла. 

Наразі Бершадською  місцевою прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Теплицького району, за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.4 ст.358, ч.2 ст.190 КК України.

Ірина Заіковата

12 червня, 2020