На Вінниччині чоловік обікрав магазин, погрожуючи продавчині ножем

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік обікрав магазин, погрожуючи продавчині ножем

На Вінниччина, а саме у Теплицькому районі, поліцейські затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад у магазині.

На Вінниччині, а саме у Теплицькому районі, відівідувач крамниці затримав зловмисника, який майже в нього на очах вчинив розбійний напад. Жодного самосуду не було. Затриманого передали поліції разом з крамом... 

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 4 липня близько 11.20 надійшло повідомлення про вчинення розбійного нападу в продуктовому магазині у селі Соболівка.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці наділи кайданки на 27-річного жителя Теплицького району. Втекти з місця злочину правопорушнику завадив відвідувач, який прийшов до крамниці.

На місці події поліцейські встановили, що зловмисник зайшов до магазину та, погрожуючи продавчині ножем, заволодів продуктами харчування та цигарками на близько 500 гривень. Цеи не перші "пригоди" зловмисника. Раніше він потрапляв в поле зору поліції за викрадення автотранспорту.

Правопорушника затримано в процесуальному порядку. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 ККУ (розбій). За такий злочин правопорушнику загрожує до 7 років ув’язнення.