На Вінниччині чоловік намагався застрелити пасинка

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік намагався застрелити пасинка

У Хмільницькому районі, що на Вінниччині, киянин, під час конфлікту з паснком здійснив постріл в його сторону. На щастя, загрози життю потерпілого немає. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Хмільницькому районі, що на Вінниччині, киянин під час конфлікту з пасинком здійснив постріл в його сторону. На щастя, загрози життю людині немає. Не влучив... Проте за спробу зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП Вінницької області, 17 серпня до поліції звернувся 47-річний мешканець с. Рибчинці й повідомив, що вітчим намагався його застрелити з мисливської рушниці. 

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого 64-річний вітчим дістав мисливську зброю й вистрілив у бік заявника. Тілесних ушкоджень потерпілому не спричинив, однак для уникнення відповідальності зброю зловмисник сховав біля ставка за селом.

Раніше затриманий потрапляв в поле зору поліції. Наразі вирішується питання про оголошення  підозри затриманому та обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство). За вчинення такого злочину чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.