На Вінниччині чоловік із сокирою спочатку погрожував нею знайомому, а потім поліцейським

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік із сокирою спочатку погрожував нею знайомому, а потім поліцейським

Ввечері 8 грудня у Бершаді Вінницької області правоохоронці розшукали 37-річного місцевого мешканця, який поблизу кафе погрожував сокирою знайомому. Під час затримання п’яний містянин знову дістав «зброю» та навіть почав погрожувати нею поліцейським.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців близько 22.00 із заявою звернувся 47–річний мешканець Бершаді. Чоловік повідомив, що між ним та його знайомим у громадському місці виник конфлікт. Під час цього той вийняв зі свого рюкзака сокиру та погрожував йому фізичною розправою.

На момент приїзду працівників сектору реагування патрульної поліції хуліган зник. Його почали шукати. Незабаром знайшли. Побачивши людей у формі, чолвоік сокирою став і їм погрожувати.

Унаслідок інцидентів ніхто не постраждав. Чоловіка із сокирою затримали та доставили до територіального підрозділу поліції. Чим викликаний прояв агресії, не пояснюється. Проте подібні «жарти» не залишаться не покараними.

За фактом погроз проводиться розслідування за ч. 1 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що передбачає до 3 років позбавлення волі.

Остаточна правова кваліфікація діям зловмисника буде надана після проведення ряду процесуальних дій.

Макс Мельник

9 грудня, 2022