На Вінниччині через три тижні з’ясували обставини гибелі молодої жінки

Новини Вінниці / На Вінниччині через три тижні з’ясували обставини гибелі молодої жінки

Через майже три тижні стало відомо, що 35-річна жителька села Медвеже Вушко Вінницького району загинула внаслідок механічної асфіксії. Такий висновок судмедекспертів став несподіванкою для її чоловіка, який нині є підозрюваним у навмисному вбивстві, хоча запевняє, що лише займався із дружиною коханням, мабуть занадто пристрасно.

Майже через три тижні стало відомо, що 35-річна жителька села Медвеже Вушко Вінницького району загинула внаслідок механічної асфіксії. Такий висновок судмедекспертів став несподіванкою для її чоловіка, який нині є підозрюваним у навмисному вбивстві, хоча запевняє, що лише займався із дружиною коханням, мабуть занадто пристрасно.

Як пояснюють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, про смерть дружини її 36-річний чоловік повідомив 15 серпня. Коли до будинку завітали правоохоронці, то не побачили слідів насильницьких дій. Але тіло віддали до судмедекспертизи. Нещодавно стало відомо, що причина смерті в удушенні.

Коли чоловіка допитали, він зізнався, що вночі перед смертю дружини кохався та припускає, що секс можливо мав такі фатальні наслідки. Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 115 КК України. Людину затримано.

В поліції не підтверджують інформацію, яку опублікували деякі ЗМІ про «жорстоке зґвалтування» жінки. Деталі справи будуть відомі згодом. Втім сусіди подружжя запевняють, що всі роки спільного життя чоловік знущався та гвалтував дружину.