На Вінниччині через суперечку чоловік штрикнув ножем підлітка у груди

Новини Вінниці / На Вінниччині через суперечку чоловік штрикнув ножем підлітка у груди

У Жмеринці 16 лютого правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя. Чоловік підозрюється у тому, що під час конфлікту завдав ножем тілесних ушкоджень 17-річному хлопцю.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правоохоронці дізналися про інцидент від медиків обласної дитячої клінічної лікарні після госпіталізації підлітка з ножовим пораненням грудної клітини.

У ході першочергових слідчих дій та на підставі зібраних речових доказів, поліцейські встановили зловмисника, причетного до правопорушення. Ним виявився 32-річний мешканець Жмеринки. Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за розбій.

Працівники поліції встановили, що 15 лютого між хлопцем та його знайомим виник конфлікт. Зловмисник дістав ніж та вдарив ним неповнолітнього в груди…

Причини конфлікту з’ясовуються.

Зловмисникові повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

За цим фактом поліція розпочала розслідування провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

17 лютого, 2023