На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)

На Вінниччині, а саме в с.Війтівці Хмільницького району, посеред дня сталось займання господарської будівлі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

На Вінниччині, а саме в с.Війтівці Хмільницького району, посеред дня сталось займання господарської будівлі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 24 травня о 14:25 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у с.Війтівці. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить господарча будівля.

Пожежу вдалось локалізувати вже о 14:50, а ліквідувати о 15:45.

Вогнем знищено 10 центнерів сіна та шиферне перекриття по дерев’яній обрешітці на площі 100 кв.м.

Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі.

Відомо, що до ліквідації пожежі від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та один пожежно-рятувальний автомобіль, а також черговий караул комунальної МПЧ (два чоловіки та один спецавтомобіль).

Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині, через несправну електрику, горіла господарча будівля (ФОТО)