На Вінниччині батько жорстоко побив тримісячного малюка. У дитини діагностували струс мозку

Новини Вінниці / На Вінниччині батько жорстоко побив тримісячного малюка. У дитини діагностували струс мозку

Через побиття власним батьком 3-місячний хлопчик перебуває у лікарняній палаті. У дитини діагностовано струс головного мозку та забої. Дружина написала заяву в поліцію на 23-річного чоловіка, тому, можливо, йому доведеться відповідати за знущання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців 28 грудня звернувся старости села Черепашинці Калинівської громади. Саме він розповів про інцидент.  

Інформація знайшла своє підтвердження під час виїзду за місцем проживання сім'ї ювенального поліцейського, дільничного офіцера поліції та працівників служби у справах дітей. Після діалогу з правоохоронцями 18-річна жінка не тільки підтвердила факт побиття сина, а й написала відповідну заяву до поліції.

Попередньо встановлено, що чоловік напередодні ввечері прийшов додому п’яний та декілька разів вдарив сина по голові рукою, а потім впустив його на підлогу. Лікарі діагностували у малюка лікарі струс головного мозку, садна, забої.

На чоловіка правоохоронці склади адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства за ст. 173 (2) КУпАП. Також розпочато досудове розслідування за ст. 125 Кримінального кодексу України. Остаточна правова кваліфікація дій чоловіка буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій.

Не можна виключати, що чоловік вмовить дружину забрати заяву.

Макс Мельник

29 грудня, 2021