На Вінниччині автомобіль вкрали у власника «з-під носу», але проїхали лише декілька десятків метрів

Новини Вінниці / На Вінниччині автомобіль вкрали у власника «з-під носу», але проїхали лише декілька десятків метрів

Доволі кумедною можна назвати крадіжку автомобіля у 28-річного мешканця Бару. Зловмисник сів за кермо, коли власник був неподалік, тобто «увів з-під носу», але проїхав лише кілька десятків метрів і автівка зупинилась…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою про викрадення «ВАЗу» до правоохоронців звернувся господар автівки. За словами чоловіка, транспортний засіб він запаркував на вулиці навпроти свого домогосподарства…

Як з’ясувала слідчо-оперативна група поліції, злочин стався близько 23.20. В цей час власник легковика разом із родиною перебував на подвір’ї й почув, як хтось завів його транспортний засіб. Від’їхавши декілька десятків метрів, автомобіль зупинився. Його кермувальник, 30-річний мешканець Донецької області, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У поліції наголошують, що транспортний засіб переданий власнику. Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Слідство готує матеріали для повідомлення затриманому про підозру.

Макс Мельник

12 серпня, 2022