На Вінниччині 13 підозр на коронавірус, більшість з них негативні

Новини Вінниці / На Вінниччині 13 підозр на коронавірус, більшість з них негативні

У Вінниці відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь у роботі засідання взяли члени обласної комісії з питань ТЕБ та НС та обласного оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Вінницької області гострої респіраторної хвороби

У Вінниці відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь у роботі засідання взяли члени обласної комісії з питань ТЕБ та НС та обласного оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на Вінниччиніі гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID-19.

На комісії озвучили кількість підозр на коронавірус та результати дослідження по Україні та Вінницькій області.

«В Україні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України 41 позитивний результат на COVID-19. На території Вінницької області зареєстровано 13 підозр на COVID-19, зразки 11-ти осіб — негативні, ще 2 зразки досліджуються. Станом на 8:00 21 березня жодного випадку захворювання на COVID-19 в області не зареєстровано», - йдеться в інформації.

На засіданні було прийнято рішення щодо посилення карантинних закходів. 


 

 

Марина Карабай

21 березня, 2020