На Вінниччні ключі від квартири вручили хлопцю, позбавленому батьківського піклування

Новини Вінниці / На Вінниччні ключі від квартири вручили хлопцю, позбавленому батьківського піклування

На Вінниччині хлопець отримав однокімнатну квартиру від держави. Ключі від однокімнатної квартири  в місті Козятин, що у Вінницькій області, вручили напередодні нового року, так би мовити, «поклали під ялинку».

На Вінниччині хлопець отримав однокімнатну квартиру від держави. Ключі від однокімнатної квартири у місті Козятин, що у Вінницькій області, вручили напередодні Нового року, так би мовити, «поклали під ялинку».

Про це повідомляє пресслужба Козятинської РДА.

«Сьогодні, 27 січня заступник голови Козятинської РДА Ігор Булавський вручив ключі від однокімнатної квартири у Козятині 22-річному Владиславу Федунову. Квартиру придбали у рамках програми забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб, позбавлених батьківського піклування. Загальна площа квартири — 36,2 квадратних метра. Купили її за рахунок державних коштів. Виділили на це з держбюджету 354 206 гривень.

«Розпорядженням голови Козятинської районної державної адміністрації від 26.09.2019 року №209 було призначену грошову компенсацію на придбання житла дитині, позбавленій батьківського піклування. Районна комісія визначає дітей вказаних категорій, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, а також формує пропозиції стосовно потреби щодо спрямування субвенції», — йдеться у повідомленні.

NаПарижі писав про те, що сироті із села Гущенці, що в Калинівському районі, купили трикімнатну квартиру. Зазначимо, що сума, яку виділяє держава на житло сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, фіксована. Тож кількість квадратних метрів залежить від того, де саме купують квартиру.