На Вінничччині говорять про критичну ситуацію з розрахунками за газ

Новини Вінниці / На Вінничччині говорять про критичну ситуацію з розрахунками за газ

Рівень розрахунків за надані послуги розподілу газу на Вінниччині у березні склав лише 60 %. При цьому споживання газу залишається інтенсивним, мешканці Вінницької області «на карантині» споживають газу навіть більше, ніж зазвичай.

Рівень розрахунків за надані послуги розподілу газу на Вінниччині у березні склав лише 60%. При цьому споживання газу залишається інтенсивним, мешканці Вінницької області «на карантині» споживають газу навіть більше, ніж зазвичай.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Для забезпечення безвідмовної роботи усієї інфраструктури «Вінницягаз» в умовах карантину працює в надзвичайному режимі. Забезпечує безаварійне та безперебійне постачання газу в регіоні, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

Стан газорозподільних мереж та їх обслуговування, робота аварійно-диспетчерської та інших служб підприємства, дистанційне обслуговування споживачів Центрами обслуговування клієнтів тощо напряму залежать від оплати споживачами отриманої послуги розподілу газу.

Газовщики відмовиись від пені за прострочку платежів, та запровадили мораторій на припинення доставки газу споживачам, які мають заборгованість за послуги. Однак наполягають, що оплачувати спожиті послуги необхідно.

Тим більше,  що на сьогодні клієнти активно впроваджуються онлайн сервіси. Слпатити за газ можна за допомогою:

Особистого кабінету на сайті 104.ua, мобільних додатків 104Mobile та 104Mobile Light, чат-боту 7104ua у Viber, а також цілого ряду платіжних систем.

Марина Карабай

10 квітня, 2020