На вінничан сьогодні чекає сонячний та теплий день: синоптики прогнозують для області до +17- +22 тепла

Новини Вінниці / На вінничан сьогодні чекає сонячний та теплий день: синоптики прогнозують для області  до +17- +22 тепла

За прогнозами синоптиків у перший день тижня в Україні загалом і на Вінниччині зокрема очікується значне потепління і сонячна погода. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За прогнозами синоптиків, у перший день тижня в Україні загалом і на Вінниччині зокрема очікується значне потепління і сонячна погода. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

«18 березня, в Україні очікується найтепліший день із найближчої перспективи. На Вінниччині, у Чернівецькій області і там, де сильніше розігріється повітря сонцем, очікується +17+22 градуси. На Сході тепло буде скромнішим, +7+11 градусів. Львівщина накине курточки, 6-10 градусів тепла», - повідомила синоптик.

Водночас, як зазначила Н.Діденко, у вівторок температура уже знизиться. За даними Укргідрометцентру, 19-20 березня очікується мінлива хмарність.

“19 березня в західних, Вінницькій та Черкаській областях невеликий, у північних областях помірний дощ, на решті території без опадів. 20 березня вночі у північних та центральних областях невеликий дощ, на решті території, вдень по всій Україні без опадів. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с”, — йдеться у повідомленні прес-служби УкрГідрометцентру.

Саша Григоровська

18 березня, 2019