На війні загинув військовий Ігор Буратевич з Вінницької області

Новини Вінниці / На війні загинув військовий Ігор Буратевич з Вінницької області

Боронячи Україну від ворога, загинув Ігор Буратевич із села Жуківці Жмеринської громади. Він був патріотом та справжнім сином українського народу.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

Ігор Буратевич захищав Україну в 2014 році та в перші дні широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни без вагань знову взяв до рук зброю та встав до лав Збройних Сил України.

«Жуківчанин вірно служив українському народу. За Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче - життя. Загинув мужній воїн-оборонець 31 серпня під час наступальних дій у Херсонській області. Серце нашого земляка Ігоря Буратевича зупинилось на 52 році життя.

Доброзичливий, щирий, чесний, роботящий та завзятий - таким був та назавжди залишиться в наших серцях Ігор. Він був надійною опорою для своїх племінників, ставши для них опікуном після смерті їхньої матері. Тепер його не стало…», - повідомляють у громаді. 

Сьогодні, 8 вересня, Жмеринська міська територіальна громада «живим коридором» зустрічатиме загиблого Героя. Маршрут прямування у с. Жуківці: вул. Центральна (від початку села Жуківці) - до будинку, де проживав Герой (вул. Центральна, 64). Орієнтовний час зустрічі героя-земляка, що повертається до рідної домівки на щиті – о 12.00 годині.

Прощання з Героєм відбудеться 9 вересня об 11:00 за адресою: с. Жуківці, вул. Центральна, буд. 64. Поховають Героя у рідному селі.

Останній шлях мужнього воїна «живим коридором» пролягатиме від будинку, де проживав Герой (вул. Центральна, буд. 64) до Хресто-Воздвиженського Храму в селі Жуківці.

«Зустріньмо ж та проведімо востаннє нашого Героя гідно, з пошаною і вдячністю, за мужність і патріотизм, за наш захист, живим коридором слави.

Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить схиляємо голову в глибокій скорботі та висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним, друзям, односельцям і побратимам загиблого Героя», - зазначається у повідомленні.

Вічна пам’ять та шана Герою! Вічна слава Герою!