На умовах співфінансування у Вінниці заасфальтували чергову вулицю у приватному секторі

Новини Вінниці / На умовах співфінансування у Вінниці заасфальтували чергову вулицю у приватному секторі

Цьогоріч роботи з асфальтування доріг приватного сектору стартували у середині червня. Днями будівельники завершили ще один об'єкт на вулиці Грохольських - там постелили 450 м² дороги.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Свіже покриття вже також є на провулку Мистецький (мікрорайон Сабарів) та вулиці Москвіна (мікрорайон Старе місто). Дорожня техніка також працювала на вулицях М. Заньковецької, Панаса Мирного та на пров. 1-й Трамвайному.

Такі капітальні ремонти відбуваються за програмою співфінансування.

Як розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк, для розвитку інфраструктури приватного сектору проводять певний обсяг робіт щороку.

"Крок за кроком ми розвиваємо інфраструктуру в різних куточках нашого міста, щоб люди почувалися комфортно”, - сказав Юрій Семенюк.

Нагадаємо, щороку у Вінниці проводять певний обсяг робіт для розвитку інфраструктури приватного сектору: прокладають мережі водопостачання та каналізації, асфальтують дороги. Торік за програмою дольової участі заасфальтували 11 вулиць у приватному секторі. Цьогоріч таких об'єктів буде 17.

Олеся Рудницька

1 вересня, 2022