На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку дерев

Новини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку дерев

У Вінниці біля технічного університету знищують  зелену зону.  Уныверситетський сквер, який знаходиться у Вінниці на перехресті вулиці Воїнів Інтернаціоналістів та Хмельницького шосе перетворився у справжній смітник.

У Вінниці біля технічного університету знищують зелену зону. Університетський сквер, який знаходиться у Вінниці на перехресті вулиці Воїнів Інтернаціоналістів та Хмельницького шосе, перетворився у справжній смітник.

До того ж на території, яка колись була засаджена деревами, проводять вирубку. Десяток пеньків, металобрухт та купа побутового сміття нині «прикрашають» територію зеленою зони.

Мешканці, які проживають у гуртожитку техуніверу, зазначають, що вирубку проводять для того, щоб розширити територію парковки за рахунок зелених насаджень.

Новини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку деревНовини Вінниці / На території ВНТУ створили справжній смітник і влаштували вирубку дерев
Марина Карабай

25 лютого, 2020