На століття у минуле: 19 січня у Вінниці оживе Диканька, палац цариці і «Ніч перед Різдвом»

Новини Вінниці / На століття у минуле: 19 січня у Вінниці оживе Диканька, палац цариці і «Ніч перед Різдвом»

Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки! А якщо до цієї краси додати дещицю містичності, трішки кохання та пристрасті і багато-багато яскравих танців. Тоді усім знайома історія набуде нових обрисів, зазвучить по-новому!

У середу, 19 січня, о 20.00 у Будинку офіцерів вінничани поринуть у світ яскравих пригод, Вакула, Оксана та навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у кумедійній боротьбі за своє кохання! А феєрія автентичної музики, танців і вертепу створять справжню гоголівську святкову атмосферу та подарують заряд позитиву на цілий рік!

На сцені буде більше 30 акторів, різдвяний вертеп, шикарні костюми, яскраві масові сцени, пісні, танці, іскрометний гумор і безліч сюрпризів.

- «Ніч перед Різдвом» - одна з найкращих вистав славетного Чернігівського академічного театру імені Тараса Шевченка. Завдяки величезній кількості танців, трюків і спецефектів ця вистава неабияк вразить і дітей, і дорослих! – гарантують організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Хоча багато театрів ставлять гоголівський шедевр, найбільше нагород та народної любові саме у постановки Чернігівського театру.

Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V-го Міжнародного фестивалю «Схід – Захід» у польському Кракові, перемоги на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «кращий акторський ансамбль», І Всеукраїнському театральному фестивалі «СвітОгляд»(м. Сєвєродонецьк) «за краще пластичне рішення», Міжнародному фестивалі «Золоті оплески Буковини-2016» у Чернівцях за «кращий режисерський задум та втілення», «краще музичне вирішення вистави» і «краще пластичне вирішення» й багато інших.

У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим блискуче переплелися давні легенди й картини життя українського села, реальне й уявне, фантастичне й комічне, фольклор та веселі пригоди.

Вистава побудована на ефектах магії, казковості й видовищності. А ще - у ній величезна кількість масових сцен! Ритми і атмосфера, яку створюють колядники – це колоритні сценічні образи, рухи і малюнки, завдяки яким глядач максимально відчуває святкову атмосферу і переноситься на століття в минуле. 

Приходьте всією родиною у середу, 19 січня, о 20.00 у Будинок офіцерів на виставу «Ніч перед Різдвом», щоб відчути справжній гоголівський колорит та зарядитися найкращим настроєм на весь рік!

Квитки на виставу коштують від 190 гривень.

Придбати квитки можна на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

admin

19 січня, 2022