На стіні будівлі мерії Вінниці розмістять заправку для електромобілів

Новини Вінниці / На стіні будівлі мерії Вінниці розмістять заправку для електромобілів

Виконком Вінницької міськради оголосив про конкурс для укладення договору оренди об’єкту нерухомості. Об’єктом є 1 квадратний метр зовнішньої поверхні вбудованого підвального приміщення адмінбудівлі на вул.. Соборна, 59. Саме на цій стіні пропонується розмістити зарядну станцію для підзарядки акумуляторних батарей електромобілів.

Виконком Вінницької міськради оголосив про конкурс для укладення договору оренди об’єкту нерухомості. Об’єктом є 1 квадратний метр зовнішньої поверхні вбудованого підвального приміщення адмінбудівлі на вул. Соборна, 59. Саме на цій стіні пропонується розмістити зарядну станцію для підзарядки акумуляторних батарей електромобілів.

Мається на увазі місце на парковці з боку вулиці Пушкіна. В пропозиції зазначається, що розмір стартової орендної плати частини стіни за перший місяць оренди становить 200,00 грн. плюс ПДВ. Територію надають в оренду на 2 роки і 11 місяців.

Від заявників документи для участі в конкурсі приймають по 27 червня. А 4 липня конкурсна комісія визначить переможця, хоча дата проведення конкурсу, як зазначають у мерії, не остаточна.

Макс Мельник

18 червня, 2019