На Старому місті п'яний водій на Mercedes-Benz врізався у стовп (ФОТО)

Новини Вінниці / На Старому місті п'яний водій на Mercedes-Benz  врізався у стовп (ФОТО)

У Вінниці опівночі водій на Mercedes-Benz збив електроопору. ДТП сталося на Старому місті на вулиці Данила Нечая. Кермувальник іномарки не обрав безпечної швидкості, був неуважний і здійснив зіткнення зі стовпом. Більше того, цей водій був напідпитку. Про цеNaПарижі розповіла речник управління патрульної поліції Вінниччини Тетяна Фіщук.

У Вінниці опівночі водій на Mercedes-Benz збив електроопору. ДТП сталося на Старому місті на вулиці Данила Нечая. Кермувальник іномарки не обрав безпечної швидкості, був неуважний і здійснив зіткнення зі стовпом. Більше того, цей водій був напідпитку. Про цеNaПарижі розповіла речник управління патрульної  поліції Вінниччини Тетяна Фіщук.

"Внаслідок зіткнення електроопора впала, при цьому автомобіль отримав механічні пошкодження. Як виявилося, водій був у стані алкогольного сп'яніння. Факт вживання алкогольних напоїв він не заперечував. Патрульні провели освідування в наркодиспансері. У його крові виявили 1,82 проміле алкоголю", - розповіла Тетяна Фіщук.

На водія склали адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння) та за ст.124 КУпАП(скоєння ДТП).

Саша Григоровська

20 березня, 2018