На станції Вінниця чоловіка затиснуло між потягом та пероном (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На станції Вінниця чоловіка затиснуло між потягом та пероном (ВІДЕО)

Сьогодні, 10 червня, близько 17 години на залізничній станції Вінниці через власну необережність чоловіка затиснуло між потягом та пероном. Деякі з очевидців вирішили, що у такий спосіб людина вирішила покінчити із життям.

Сьогодні, 10 червня, близько 17 години на залізничній станції Вінниці через власну необережність чоловіка затиснуло між потягом та пероном. Деякі з очевидців вирішили, що у такий спосіб людина вирішила покінчити із життям.

За словами свідків, які стояли поруч на другій платформі станції, очікуючи прибуття потягу чоловік палив. Сигарета випала з рук, чоловік нахилився, аби її підняти, але впав на колії.

Саме у цей час прибував потяг. Чоловік намагався вилізти на платформу, але не вспів. Його затиснуло між вагоном та пероном.

Очевидці та працівники станції викликали швидку. Медики разом із залізничниками витягли постраждалого на «поверхню» та на ношах занесли в салон карети швидкої допомоги, яка доставила чоловіка у лікарню.  

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області уточнюють, що до поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік кинувся під потяг, умисний характер перевіряється. Нині відомо, що 32-річний громадянин отримав травми та госпіталізований.

Відео з Facebook «Вінниця пасажирська»

Олег Верлан

10 червня, 2021