На станції «Козятин» під колесами потяга загинув велосипедист

Новини Вінниці / На станції «Козятин» під колесами потяга загинув велосипедист

На залізничній станції в місті Козятин 4 листопада під колесами теплопотяга загинув місцевий житель. За фактом загибелі чоловіка поліція розпочала кримінальне провадження.

За інформацією відділу комунікації обласного главку, близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення, що на залізничній станції на службовій території теплопотяг смертельно травмував людину.

Загиблим виявився 63-річний житель села Сигнал. Слідчо-оперативна група поліції, що прибула за викликом, виявила тіло потерпілого з чисельними травмами.

За словами свідків події, чоловік з велосипедом у невстановленому місці переходив залізничні колії, де в цей час здійснювався спуск вантажних вагонів з сортувальної гірки. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть потерпілого.

Поліція встановлює усі обставини смертельного травмування людини на залізниці. Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне за ч.3 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

5 листопада, 2021