На Шаргородщині школяр на «Опелі» ледь не задавив ровесника

Новини Вінниці / На Шаргородщині школяр на «Опелі» ледь не задавив ровесника

Пригода сталася минулої ночі в селі Мурафа, що на Шаргородщині. Сівши за кермо німецького легковика, місцевий школяр вирішив трохи «політати» по темним сільським вулицям. Можливо, усе б закінчилося добре, якби він був обережний, чи водійського досвіду в нього було б достатньо. Утім, про яку обережність й досвід говорити, коли у темну пору доби за кермо швидкісного автомобіля сів 16-річний хлопчина.

Пригода сталася минулої ночі в селі Мурафа, що на Шаргородщині. Сівши за кермо німецького легковика, місцевий школяр вирішив трохи «політати» темними сільськими вулицями. Можливо, усе б закінчилося добре, якби він був обережний, чи водійського досвіду в нього було б достатньо. Утім, про яку обережність й досвід говорити, коли у темну пору доби за кермо швидкісного автомобіля сів 16-річний хлопчина.

Закінчився нічний вояж сумно. Під колеса «Опеля» потрапив 15-річний хлопець, який назустріч йшов узбіччям. Постраждалий отримав травми й нині перебуває у обласній дитячій лікарні.

Кримінальне  провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліція з’ясовує не лише обставини дорожньої пригоди, а й інше, зокрема – як хлопець потрапив за кермо, кому належить автомобіль. За те, що сталося, хтось обов’язково буде відповідати перед законом.

Юрій ЯРМОЩУК