На ринку у Могилеві-Подільському відвідувача молотком вдарили по голові. Стан зловмисника перевірить психіатр

Новини Вінниці / На ринку у Могилеві-Подільському відвідувача молотком вдарили по голові. Стан зловмисника перевірить психіатр

На місці злочину у Могилеві-Подільському працівники поліції затримали зловмисника, який 18 січня на ринку молотком вдарив по голові 48-річного чоловіка. Травмованого госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні, зловмисника помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Як вказують у відділі комунікації поліції вінницької області, повідомлення до «розборки» на ринку надійшло близько 08.30. Місцеві правоохоронці затримали 62-річного правопорушника. Слідчі вважають, що він безпричинно молотком вдарив відвідувача місцевого ринку. Затримали пенсіонера біля яток з крамом.

Слідчі готують матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За такий злочин правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі. В ході досудового розслідування правопорушнику буде призначена психологічно-психіатрична експертиза.