На ремонт доріг на Вінниччині додадуть 1,1 млрд «ковідних» гривень

Новини Вінниці / На ремонт доріг на Вінниччині додадуть 1,1 млрд «ковідних» гривень

Набрала чинності постанови Кабміну з переліком доріг, які будуть цьогоріч ремонтуватись за кошти, що виділені з фонду боротьби з COVID-19. У документі згадується і Вінниччина. Зокрема перелічуються дороги на півдні Вінницької області, які давно потребували коштів на відновлення.

Набрала чинності постанова Кабміну з переліком доріг, які будуть цьогоріч ремонтуватись за кошти, що виділені з фонду боротьби з COVID-19. У документі згадується і Вінниччина. Зокрема перелічуються дороги на півдні Вінницької області, які давно потребували коштів на відновлення.

Як написала у Facebook народна депутатка Лариса Білозір, багатостраждальний відрізок дороги Т-02-33 «Вапнярка — Крижопіль — Піщанка — контрольно-пропускний пункт Загнитків» увійшов до Постанови Кабінету Міністрів». На капітальне відновлення відрізку довжиною 7 км заплановано виділення 50 млн грн.

Таку ж суму витратять відновлення дорожнього покриття на 7-кілометровому відрізку автошляху Т-02-22 «Тульчин - Тростянець – Бершадь» в Кирнасівці, а також 7 км відрізу автошляху Т-02-02 «Могилів-Подільський — Ямпіль — Бершадь — Умань».

«Попереду ще тендерні процедури в системі Прозорро, але початок вже закладено», - підкреслила парламентарка.

Загалом для Вінниччини заплановано додатково виділити для здійснення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг майже 1,1 млрд гривень. Левову частку з цих коштів буде спрямовано на капітальне оновлення міжнародної траси М-21 від Вінниці до Могилева-Подільського.

Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автодоріг та обсяги їх фінансування у 2020 році додаються.

Новини Вінниці / На ремонт доріг на Вінниччині додадуть 1,1 млрд «ковідних» гривеньНовини Вінниці / На ремонт доріг на Вінниччині додадуть 1,1 млрд «ковідних» гривеньНовини Вінниці / На ремонт доріг на Вінниччині додадуть 1,1 млрд «ковідних» гривень
Макс Мельник

8 липня, 2020