На рейді поблизу Одеси «вишукались» шість російських кораблів

Новини Вінниці / На рейді поблизу Одеси «вишукались» шість російських кораблів

Російські ВМС не полишають спроб продемонструвати власні сили Одесі. Звісно, на прийом з квітами, вони вже не розраховують. Сьогодні, 17 березня, містяни на рейді в акваторії Чорного моря побачили шість ворожих корабля.

Про це повідомляють у соцмережах одесити. Чи наважаться росіяни вдатися до десантування, чи українська ППО спробує дістати ворога, наразі не відомо.

Зазначимо, окупанти вчинили вже кілька безуспішних спроб. Але поки що у загарбників виходить лише здалеку гатити по прибережним населеним пунктам.

До речі, речник Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Братчук розповів, що одеський добровольчий підрозділ у херсонсько-миколаївських степах віджав танк у рашистів

«Українська добровольча армія, а точніше один з її одеських підрозділів, зробив гарну справу. Десь у херсонсько-миколаївських степах «віджав», вірніше, забрав кацапський танк. Трохи пізніше я його покажу. Українська добровольча армія воює, зачищає, вбиває ворога. Одеса, зокрема, оборонялася та трималася», — розповів Братчук.

Раніше, з берега захисники Одеси підбили сучасний військовий корабель ЧФ ВМС РФ «Василий Быков».

Олег Верлан

17 березня, 2022