На площі Ліверпуль знову потрощили локацію з «Бітлами». Цього разу - тимчасову

Новини Вінниці / На площі Ліверпуль знову потрощили локацію з «Бітлами». Цього разу - тимчасову

Вінницька "Ліверпульська четвірка" знову потрапила під "гарячу руку", а точніше ногу хулігана.

Вінницька "Ліверпульська четвірка" знову потрапила під "гарячу руку", а точніше ногу хулігана. Про це повідомляють телеканал "ВІТА" та департамент по звязкам зі ЗМІ та громадськістю Вінницької міськради.   

П'яний чоловік потрощив фотозону "Beatles". Чим вона йому заважала - невідомо, однак аби її понівечити він доклав максимум зусиль - навіть зламав собі ногу. Аби буйному вінничанину надати першу допомогу - викликали навіть "швидку".

На хулігана складено протокол за ст. 178 (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді).

Правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Відшкодовувати збитки правопорушник буде скоріш за все сам.

Втім, за інформацією міськради, "затримано хулігана, який розбив одну з фігур "Бітлз". На фото, які приведені нижче, видно, що розбиті усі чотири фігури. Затримали хулігана завдяки камерам відеоспостереження. Поки що не зрозуміло, хто розбив інші фігури, чи зафіксовані зловмисники на камерах, і чи затримали їх?..  

Зазначимо, локація зроблена з пластику товщиною 2 мм. Пошкоджено усі фігури без винятку. Сумно, але здається, що алкоголь заважає деяким вінничанам звикати до цікавих локацій та забувати про звичку трощити все, що бачать.

Нагадаємо, наприкінці грудня була пошкоджена основна споруда площі. Згодом її відновили.

Олег Верлан

3 січня, 2018