На під’їзді до Вінниці поліція затримала підозрюваного у зухвалому пограбуванні

Новини Вінниці / На під’їзді до Вінниці поліція затримала підозрюваного у зухвалому пограбуванні

Фактично на околиці Вінниці 18 вересня поліції вдалося запинити таксі, в якому їхав підозрюваний у зухвалому пограбуванні 80-річної жінки. Автівку з рецидивістом чекали… Вранці того ж дня зловмисник заліз у вікно будинку пенсіонерки та силою відідрав у неї заощадження та мобільник.

Фактично на околиці Вінниці 18 вересня поліції вдалося запинити таксі, в якому їхав підозрюваний у зухвалому пограбуванні 80-річної жінки. Автівку з рецидивістом чекали… Вранці того ж дня зловмисник заліз у вікно будинку пенсіонерки та силою відібрав у неї заощадження та мобільник.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, напад стався у селі Первомайське. З коштами та телефоном чоловік зник із села. Після того, як пенсіонерка поскаржилася на нападника, в області розпочалася операція «Перехват».

Затримали підозрюваного в день вчинення злочину на вулиці Київській у Вінниці. Чоловік їхав у таксі до обласного центру.

До злочину виявися причетним 33-річний місцевий житель. В цьому році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Після звільнення людина встигла порушити правила адміністративного нагляду, за що розшукувалася поліцією.

При затриманні у чоловіка вилучили частину відібраних у пенсіонерки коштів. За словами пенсіонерки зловмисник відібрав понад 20 тисяч гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

19 вересня, 2019