«На операцію зятю»: у мешканця Вінниці видурили 75 тисяч гривень

Новини Вінниці / «На операцію зятю»: у мешканця Вінниці видурили 75 тисяч гривень

Список необачних вінничан, які добровільно віддали шахраям великі суми, поповнився новим прізвищем. Мешканець нашого міста позавчора звернувся у поліцію й розповів, що у нього видурили 75 тисяч гривень. Ошуканому 80-річному подолянину зателефонував шахрай й розповів сумну історію, але не про «сина, який є винуватцем страшної ДТП». А про «зятя, який постраждав в аварії». Й те, що йому треба терміново робити операцію, яка обійдеться у чималу суму. «...Повідомив, що його зять потрапив у ДТП. Він у важкому стані перебуває у реанімації та негайно потребує операційного втручання. Аби врятувати життя та вилікувати родича, літній чоловік віддав усі заощадження незнайомцю, який в зазначений час прийшов до нього додому. Коли повернулись додому рідні, з’ясувалось, що пенсіонера ошукали», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини. Наразі зловмисника шукають. Якщо спіймають, то йому можуть обмежити волю на три роки. Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці затримали одного з двох телефонних шахраїв, які лише за день зібрали з пенсіонерок близько 100 тисяч гривень.

Список необачних вінничан, які добровільно віддали шахраям великі суми, поповнився новим прізвищем. Мешканець нашого міста позавчора звернувся у поліцію й розповів, що у нього видурили 75 тисяч гривень.

Ошуканому 80-річному подолянину зателефонував шахрай й розповів сумну історію, але не про «сина, який є винуватцем страшної ДТП». А про «зятя, який постраждав в аварії». Й те, що йому треба терміново робити операцію, яка обійдеться у чималу суму.

«...Повідомив, що його зять потрапив у ДТП. Він у важкому стані перебуває у реанімації та негайно потребує операційного втручання. Аби врятувати життя та вилікувати родича, літній чоловік віддав усі заощадження незнайомцю, який в зазначений час прийшов до нього додому. Коли повернулись додому рідні, з’ясувалось, що  пенсіонера ошукали», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини. 

Наразі зловмисника шукають. Якщо спіймають, то йому можуть обмежити волю на три роки.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці затримали одного з двох телефонних шахраїв, які лише за день зібрали з пенсіонерок близько 100 тисяч гривень.
 

Юрій Ярмощук

19 лютого, 2019