На Олієжирі у Вінниці реалізують декілька проектів по благоустрою

Новини Вінниці / На Олієжирі у Вінниці реалізують декілька проектів по благоустрою

Травень для жителів мікрорайону олієжиркомбінату стане початком капітального ремонту зони відпочинку для дітей в районі вулиці Волошкової, на прибережному схилі озера.

Незабаром у Вінниці почнуться масштабні роботи по благоустрою. Травень для жителів мікрорайону олієжиркомбінату стане початком капітального ремонту зони відпочинку для дітей в районі вулиці Волошкової, на прибережному схилі озера.

Жителі мікрорайону давно мріяли, аби прибережні схили біля озера облаштувати під дитячий майданчик. Вінничани минулого року подали проект на «Бюджет громадських ініціатив», який став одним з переможців конкурсу.

Департамент комунального господарства міськради оголосив тендер у системі закупівель ProZorro. Його підсумки стануть відомі після 17 квітня. Майбутньому підряднику доведеться виконати 61 пункт капремонту. Серед них — розрівняти ділянку і зробити сходи на пагорб, поставити поряд зі схилом чотири лавки з урнами, паркан, поставити дві гірки та створити смугу перешкод з гумових напівсфер.

Як відомо, для облаштування дитячого майданчику з бюджету виділяють 932 тисячі 197 гривень.

Також, у цьому року у мікрорайоні реалізують ще два проекти:

- впорядкують ще одну зону відпочинку на Волошковій — з фонтанами, сучасним освітленням, озелененням та новими тротуарами. Ціна — 997 тисяч гривень;

- на вулиці Волошковій, неподалік від футбольного стадіону, побудують спортивний майданчик для гри у пляжний волейбол. Ціна — 197 тисяч 400 гривень.