На околиці Вінниці наркоман ледве не вбив пенсіонерку та однолітка

Новини Вінниці / На околиці Вінниці наркоман ледве не вбив пенсіонерку та однолітка

Ввечері 8 квітня 22-літній вінничанин саперною лопатою намагався розправитися з людьми, зокрема з літньою жінкою. Зупинили нападника перехожі. Коли вони вгамували молодика, викликали поліцію. Затриманому інкримінують замах на вбивство.

Ввечері 8 квітня 22-літній вінничанин саперною лопатою намагався розправитися з людьми, зокрема з літньою жінкою. Зупинили нападника перехожі. Коли вони вгамували молодика, то викликали поліцію. Затриманому інкримінують два замахи на вбивство.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, виклик на лінію «102» надійшов з вулиці Чумацькій (мікрорайон Малі Хутори) у Великдень близько 20.00. Прибувши на місце, патрульні та слідчо-оперативна група з’ясували, що затриманий перебуває у неадекватному стані.

Спочатку молодий чоловік саперною лопатою ударив по голові 23-літнього перехожого. Оскільки постраждалий був з товаришем, і той вступився, то нападник втік, але вже за кілька хвилин на тій же вулиці напав на 73-річну місцеву мешканку.

Зловмисник встиг нанести ударити бабусю до втручання перехожих. Пізніше пенсіонерку з рубаною раною голови у тяжкому стані госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. За її життя борються у реанімації.

«Скрутили» неадекватна пересічні громадяни. Дослідження підтвердили, що затриманий перебував під дією наркотиків. Його тримають в ізоляторі тимчасового тримання. За двома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів). Міру запобіжного заходу вінничанину найближчим часом має обрати суд.