На об'їзній під Вінницею зіткнулись Volkswagen та поліцейський Renault: постраждало троє людей

Новини Вінниці / На об'їзній під Вінницею зіткнулись Volkswagen та поліцейський Renault: постраждало троє людей

Троє людей постраждало внаслідок зіткнення буса Volkswagen Transporter та службового авто патрульної поліції Renault Duster. Аварія сталася близько 17:30 на об'їзній дорозі у Вінниці.

Троє людей постраждало внаслідок зіткнення буса Volkswagen Transporter та службового авто патрульної поліції Renault Duster. Аварія сталася близько 17:30 на об'їзній дорозі у Вінниці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Деталі та обставини ДТП правоохоронці обіцяють повідомити згодом. Судячи із оприлюднених у соцмережах фото з місця аварії, бус "наздогнав" поліцейське авто. 

За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали пасажирка мікроавтобусу та двоє співробітників поліції.   

P.S. За попередньою інформацією слідства, літній вінничанин, керуючи автомобілем Volkswagen T4, не обрав безпечної швидкості, дистанції та допустив зіткнення з задньою частиною службового автомобіля патрульної поліції. Поліцейські зупинились, щоб виконати маневр розвороту.

У результаті аварії 25-ти та 27-річні поліцейські отримали закриті черепно-мозкові травми й госпіталізовані у лікарню. Також у травматологічне відділення доставлена 81-річна пасажирка мікроавтобусу. У неї лікарі діагностували травму голови та закритий переломом ребер.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / На об'їзній під Вінницею зіткнулись Volkswagen та поліцейський Renault: постраждало троє людейНовини Вінниці / На об'їзній під Вінницею зіткнулись Volkswagen та поліцейський Renault: постраждало троє людей
Сергій Маламура

17 грудня, 2020