На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)

Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)

У Вінниці, на трериторії озера Олієжиркомбінату, депутатка Вінницької міської ради Алла Власюк та депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко, провели "карантинну" зустріч з виборцями.

У Вінниці, на набережній озера поблизу олієжиркомбінату, депутатка Вінницької міської ради Алла Власюк та депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко провели "карантинну" зустріч з виборцями.

Поспілкуватись з обранцями зібралось близько двох десятків людей. Хтось завітав з проханням допомоги, хтось висловити ідеї та побажання стосовно подальшого розвитку мікрорайону.

"Сьогодні ми продовжили традицію прийому виборців на свіжому повітрі. Було приємно зустрітись з мешканцями, які прийшли просто привітатись. Дякуємо за довіру тим, хто довірив нам свої особисті питання та переймається благоустроєм нашого рідного міста", - зазначити депутати. 

Не обійшлось без масочного режиму та дотримання дистанції. Для тих, хто не мав при собі засобів індивідуального захисту, міг звернутись до помічника й отримати необхідний набір.

Зазначимо, А.Власюк і Д.Чаленко протягом останніх 5 років регулярно влаштовували зустрічі з вінничанами, аби з одного боку розповісти про свою громадську діяльність, адже депутати місцевих рад не отримують зарплатні, а з іншого - дізнатися про проблеми безпосередньо від людей, щоб допомогти з їх вирішенням. 

Приміром, реконструкція набережної озера - це спільна робота депутатів і мешканців мікрорайону, адже кошти на її ремонт були виділені з бюджету громадських ініціатив завдяки спіольній активності та бажанню. 

 

Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)Новини Вінниці / На набережній: вінницькі депутати Чаленко і Власюк провели традиційне зібрання з виборцями (ФОТО)
Ірина Заіковата

17 вересня, 2020