На Миколаївщині загинув майор Олександр Штоюнда з Вінниччини

Новини Вінниці / На Миколаївщині загинув майор Олександр Штоюнда з Вінниччини

Під час бойового зіткнення з силами противника в районі населеного пункту Велике Артакове Миколаївської області 27 травня загинув 34-річний майор Олександр Штоюнда, уродженець с.Кісниця Городківської громади.

Про це повідомляють у Тульчинській РВА.

«Сумна звістка болем відгукнулася у серцях усіх краян. Загинув справжній патріот, захисник та незламний духом… Штоюнда О.О. був заступником командира батальйону з повітряно-десантної підготовки-начальник повітряно-десантної служби. Наш Герой пожертвував собою заради мирного життя, заради єдності і процвітання нашої держави, заради того, щоб у нас було щасливе майбутнє», - йдеться у повідомленні.

На жаль, війна забирає найкращих. Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, односельчанам Олександра Олександровича, разом з вами розділяємо сум втрати рідної кровинки.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і Слава Герою, який ціною власного життя захищав нашу державу від російського окупанта.

Для всіх нас Олександр Олександрович був, є і буде прикладом мужності та відваги, гідним оборонцем нашої держави. Він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, що виборював нам майбутнє!

Герої не вмирають, вони вічно житимуть серед нас!