На Могилів-Подільщині знову виявили велику партію підробленого алкоголю

Новини Вінниці / На Могилів-Подільщині знову виявили велику партію підробленого алкоголю

У Могилів-Подільському районі ніяк не вдається вгамувати фальсифікаторів алкогольних напоїв. Вже скільки років... Нещодавно вантажний автомобіль з майже 600 упаковками підробок віскі, бренді, тощо виявили силовики на трасі.

У Могилів-Подільському районі ніяк не вдається вгамувати фальсифікаторів алкогольних напоїв. Вже скільки років... Нещодавно силовики виявили у вантажному автомобілі "чергову" партію з майже 600 коробками підроблених віскі, бренді тощо.

Як повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області, співробітники державної фіскальної служби, дізнавшись про трафік контрабандистів, обшукавши підозрілу вантажівку, та знайшли "товар". 

Коли нарешті зупиниться бурхлива діяльність ділків-підпільників у Могилів-Подільському районі – наразі невідомо. Певно, зупинити потоки алкогольного фальсифікату складно через те, що їх виробництво й подальша реалізація в різних регіонах України, приносять шалені прибутки. А відмовлятися від великих грошей – поки ніхто не збирається…За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.

Юрій ЯРМОЩУК