На Луганщині загинув нагороджений «Золотим хрестом» воїн з Вінницької області Віталій Ігнатов

Новини Вінниці / На Луганщині загинув нагороджений «Золотим хрестом» воїн з Вінницької області Віталій Ігнатов

Виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області, 25 грудня загинув 44-річний гніванчанин Віталій Ігнатов.

Про це повідомляє Гніванська міськрада.

Чоловік народився у Гнівані, навчався у ЗОШ №1 ім. А.С. Макаренка. Після закінчення школи одразу пішов працювати. Довгий час був вальцювальником на Гніванському шиноремонтному заводі.

Мобілізували до Збройних Сил України Віталія Сергійовича 17 грудня 2022 року. Чоловік ніс службу на Донецькому напрямку, був стрільцем стрілецького відділення 67 бригади з позивним «Фартовий».

Під час боїв був контужений, але повноцінного лікування так і не отримав, продовживши захищати нашу державу. За високі досягнення у службі був нагороджений відзнакою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Золотий хрест».

«Віталій був дуже доброю, веселою та щирою людиною. Мав багато друзів, любив життя, завжди вмів підтримати рідних і близьких. Був дуже мужнім і ніколи не боявся смерті», - йдеться у повідомленні.

«У Віталія була велика мрія: збудувати власний будинок. Він дуже любив рибалити, тому хотів ще викопати невеличкий ставок, - розповідає дружина Олена. – В останній нашій розмові він сказав, що потрапив з побратимами в саме пекло… І я відчула, що ця наша розмова – остання»

Про місце зустрічі та час поховання Героя у міськраді повідомлять згодом.

Вічна пам'ять і слава захисникові!