На Херсонщині загинув 27-річний офіцер із Вінниці

Новини Вінниці / На Херсонщині загинув 27-річний офіцер із Вінниці

У Херсонській області 4 вересня в боях за Україну загинув Іван Бехарський, який народився у смт Чернівці, а до мобілізації працював у Вінниці.

Про це повідомляє Державна казначейська служба України.

«Народився воїн 11 вересня 1994 року. Після закінчення школи юнак вступив до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки».

Завжди і всюди Іван був кращим – у 2017 році, після завершення навчання, отримав диплом магістра з відзнакою за кваліфікацією «Інженер-дослідник». Під час навчання в університеті вступив на кафедру військової підготовки та після її закінчення здобув військове звання офіцера запасу – молодший лейтенант.

15 травня 2017 року перспективного фахівця за результатами проходження конкурсу призначили на посаду головного спеціаліста відділу прикладного програмного забезпечення та програмно-технічних комплексів управління інформаційних технологій та захисту інформації Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області.

У казначейській родині чоловік проявив себе не лише як професіонал, а і як людина з активною громадянською позицією, готова до виконання складних завдань і допомоги колегам, щира і щедра людина, душа компанії.

«Усім колективом раділи, коли красень і розумник Ваня одружився, коли 27 січня 2022 року у них з Катрусею народився син-козак Ілля. А вже 11 квітня батька призвали на військову службу для захисту рідної України проти підступного ворога. Колеги-казначеї висловлюють глибокі співчуття батькам, дружині, маленькому синочку, усім рідним та друзям Героя», – йдеться у повідомленні.