На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Олексій Рахімов

Новини Вінниці / На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Олексій Рахімов

Кулеметник Олексій Леонідович Рахімов загинув 26 травня у важких боях під смт. Донецьке, Донецької області. За вільну Україну, за мирне життя своїх донечок - 5-річної Дар'ї та 12-річної Вікторії, за кохану дружину Ольгу, за кожного з нас..

Про це повідомляють у Тульчинській міській раді.

Захисник народився 14 березня 1979 року у місті Тульчин. До сьомого класу навчався у Тульчинському ліцеї №3, далі продовжив навчання у школі-інтернат. З 2014 року брав участь в АТО на сході України. З 2016 року по 2022 рік Олексій працював у ПрАТ МХП.

Відповідно до розпорядження Тульчинського міського голови Валерія Весняного від 31.05.2022р. № 02-06-79 у зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця, з метою вшанування пам’яті загиблого:

1. Оголосити 1-2 червня 2022 року днями жалоби в Тульчинській МТГ

2. На знак вшанування пам’яті захисника у дні жалоби на всій території громади приспустити державні прапори України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування громади, підпорядкованих підприємств, установ та організацій, навчальних закладів.

3. Заборонити концертно-розважальні заходи, спортивні змагання на території громади, внести відповідні зміни до програм радіопередач.

Зустріч бійця переноситься з 1 червня на пізнішу дату. Точний час наразі не відомий. У міськраді звертаються до жителів громади зустріти Героя живим коридором.

Завтра, 1 червня полеглий воїн Олексій Рахімов назавжди повернеться додому.