На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Олександр Яроменко

Новини Вінниці / На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Олександр Яроменко

Під час артобстрілу, захищаючи нашу країну від рашистів, 16 вересня 2022 року в м. Селидове Донецької області трагічно загинув житель Гнівані 26-річний Олександр Яроменко.

«Незважаючи на свій юний вік, Олександр вже мав бойовий досвід. У 2016 році брав участь в Антитерористичній операції на сході України, був поранений. Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в Антитерористичній операції».

11 липня 2022 року Олександра було мобілізовано до лав Збройних Сил України, де хлопець відважно захищав нашу країну від російської нечисті», - повідомляють у Гніваньській міськраді.

Олександр був дуже життєрадісним, активним, веселим, добрим та чуйним хлопцем, мав багато вірних друзів, любив своїх близьких та життя. Завжди хвилювався за свою сім’ю, і навіть будучи на війні, не сказав матері, що перебуває у самому пеклі.

«У загиблого залишилась мати, брат, дружина та бабусі. Усі мешканці громади висловлюють їм свої щирі співчуття..», - йдеться у повідомлення мерії.

Світла пам'ять мужньому захиснику, який загинув, виборюючи нам свободу. Герої не вмирають! Про місце зустрічі загиблого та час прощання повідомлять згодом.