На Донбасі загинув військовий з Вінниччини 25-річний Олександр Ладний

Новини Вінниці / На Донбасі загинув військовий з Вінниччини 25-річний Олександр Ладний

Поблизу с. Времівка Волноваського району Донецької області 15 червня загинув 25-річний військовий Олександр Ладний з Оратівської громади.

«Як же так??? Він же зовсім дитина!!! Наш Захисник, наш Герой… Саші було лише 25 років. Народився 7 березня 1997 року в с. Новоживотів. Шість років на війні. Шість років материнських тривог і чекання.

Мама Наталя Петрівна осиротіла, втративши єдиного сина. Не дочекалась онуків, невістки! Нема до кого пригорнутись в невимовному горі. Чоловік теж пішов добровольцем захищати Україну!!!

Саша, пробач нас усіх за втрачене молоде життя. Ти завжди говорив мамі: «Я мушу, бо хто, як не я???» Як же їй тепер без тебе??? Де їй взяти сили жити далі? Для кого?

Путінська орда, коли ж ти зупинешся??? Ти проклята усіма нами. Материнські сльози впадуть камінням на твої груди!!! Народ расєї, зупинись і зупини злочини, тобі ж з цим жити і відповідати за все!!!

Ми всі вклоняємось Наталі Петрівні за Сина, просимо Бога, щоб дав їй сили», - написала у Facebook голова Оратівської громади Галина Лошак.

Наші Герої не вмирають! Вони будуть жити вічно у нашій пам’яті! Тіло Захисника зустрінуть на батьківщині сьогодні, 17 червня, а прощатимуться 18 червня в с. Новоживотів об 11 годині.