На Донбасі загинув десантник з Вінниччини

Новини Вінниці / На Донбасі загинув десантник з Вінниччини

Попри завершення АТО та початок операції Об’єднаних сил на Донбасі продовжують гинути українські військові. В Авдіївці загинув 21-річний боєць із села Білий Рукав Хмільницького району. Як розповів NaПарижі волонтер із Хмільника Микола Михальнюк, обставити трагедії поки невідомі.

Попри завершення АТО та початок операції Об’єднаних сил на Донбасі продовжують гинути українські військові. В Авдіївці загинув 21-річний боєць із села Білий Рукав Хмільницького району. Як розповів NaПарижі волонтер із Хмільника Микола Михальнюк, обставити трагедії поки невідомі.

«Що сталося наразі не знаємо, триває експертиза. Але це була дитина-патріот. Закінчивши школу, поступив в училище, після навчання одразу підписав контрак і пішов добровальцим захищати Україну. Три роки служив у 95 бригаді. Писав пісні, був щирим хлопцем. На Великдень були у нього та його побратимів, передав до рідної школи прапор з побажанням миру», - розповів волонтер.

Під Авдіївкою був поранений ще один захисник України родом із Хмільницького району – Петро Колодій. Нині боєць також 95-ї боигади знаходиться в реанімації у Харківському шпиталі, де його прооперували.

«Важке поранення з ворожої зброї Петро Колодій отримав на посту під час чергування. Спочатку його проорерували у Бахмуті, другу операцію зробили йому в Харкові. Розмовляв сьогодні із мамою. Сказала, що стан важкий, але стабільний.  Він пройшов Іловайськ, на самому початку війни був поранений, після одужання знову повернувся на передову», - розповів Микола Михальнюк.