На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

Неподалік Вінниці 23 липня інспектори з дізнання та оперативники Вінницького районного відділення поліції на присадибній ділянці 25-річної жительки дачного масиву Десенка-Хімік виявили плантацію маку та конопель, готові для вживання наркотики та інвентар для їх виготовлення. Більше того, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, господарку поліцейські застали "на гарячому": жінка якраз готувала наркотики.

Неподалік Вінниці 23 липня інспектори з дізнання та оперативники Вінницького районного відділення поліції на присадибній ділянці 25-річної жительки дачного масиву Десенка-Хімік виявили плантацію маку та конопель, готові для вживання наркотики та інвентар для їх виготовлення. Більше того, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, господарку поліцейські застали "на гарячому": жінка якраз готувала наркотики.

За словами т.в.о. начальника районного відділення поліції Руслана Мілевського, документуючи злочинну діяльність жінки, поліцейські провели обшук за місцем її проживання. Загалом вилучено тисячу нарковмісних рослин, зокрема, 869 висаджених рослин снотворного маку та 26 конопель, 104 стебла сушеного маку, марихуану, пристрої для вживання та виготовлення наркотиків.

Вилучені під час обшуку предмети і нарковмісні рослини направлені на експертизу.

Нині жінці інкримінують ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За це вона може провести за гратами від 3 до 7 років. Остаточна правова кваліфікація діям жінки буде надана під час досудового розслідування.

Новини Вінниці / На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На дачі під Вінницею поліцейські "застукали" господарку макової плантації за виготовленням наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)