На базі укриття підприємства: «Вінницяміськтеплоенерго» запрошує у створений пункт незламності

Новини Вінниці / На базі укриття підприємства: «Вінницяміськтеплоенерго» запрошує у створений пункт незламності

Зважаючи на те, що у нашій країні триває війна, ворог обстрілює об’єкти критичної інфраструктури, через що світло стає розкішшю, у Вінниці створюють пункти незламності навіть на підприємствах з суворою пропускною системою. Час, коли треба допомагати один одному…

Відтак, щоб пережити холодну пору року, коли тривалий час можуть бути відсутні електрика, вода, опалення та зв'язок, повсюди створюють пункти незламності.

«Ми не стоїмо осторонь, та не вагаючись вирішили створити такий пункт на базі укриття нашого підприємства, та обладнали його. Такі пункти важливі саме задля того, щоб спільними зусиллями вистояти та пережити зиму! Адже кількагодинний блекаут, який був створений російськими атаками по енергетиці України в листопаді нас не зламав, а навпаки об’єднав та спрямував наші зусилля на оперативні дії щодо запобігання виникненню критичних ситуацій», - розповів генеральний директор КП «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.  

У пункті незламності підприємства за необхідності можна зігрітись, випити води чи гарячого чаю, перекусити, зарядити телефон або power-банк тощо. Тут є аптечка із засобами для надання першої невідкладної допомоги, пледи, місця для відпочинку, Wі-Fі, функціонує системами водопроводу та каналізації, розміщено інформаційні матеріали, як поводити себе у разі тої чи іншої загрози. Все необхідне оснащення, запаси води та продуктів, було придбано за кошти підприємства.

Для комфортного перебування людей у пунктах незламності, зокрема і у створеному на підприємстві, містом було розроблено загальні правила поведінки громадян та чергують відповідальні особи.

«До речі, укриття, в якому створено пункт незламності, на нашому підприємстві функціонує ще з початку війни, де на постійній основі проводяться роботи з впровадження заходів безпечного та зручного перебування.

Нашу українську силу волі та витривалість не під силу зламати ніяким блекаутом. Зима важка пора року для всіх, але нас згуртовує і об’єднує віра в нашу Перемогу! Вистоїмо! Все буде Україна!», - зазначають на підприємстві.