На 8 років сяде до в’язниці вінничанка, яка здавала своїх дітей в «оренду» для жебракування (ФОТО)

Новини Вінниці / На 8 років сяде до в’язниці вінничанка, яка здавала своїх дітей в «оренду» для жебракування (ФОТО)

До восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна у засуджено вінничанку, яка «здавала в оренду» двох своїх дітей для жебракування. Вирок днями виніс Хмельницький міськрайонний суд. Саме у Хмельницькому певний час проживала уродженка Вінниччини зі своїм співмешканцем і там же її було затримано у серпня минулого року під час отримання частини грошей від «орендарів» дітей.

До восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна засуджено вінничанку, яка «здавала в оренду» двох своїх дітей для жебракування. Вирок днями виніс Хмельницький міськрайонний суд. Саме у Хмельницькому певний час проживала уродженка Вінниччини зі своїм співмешканцем і там же її було затримано у серпня минулого року під час отримання частини грошей від «орендарів» дітей.

Горе-матері на момент затримання було 32 роки, старшому хлопчику – 6, молодшому – 2 роки. У поліції повідомляють, що жінка вирішила підзаробити на своїх дітях і здати їх в оренду для жебракування за 15 тисяч гривень. Затримали зловмисницю при отриманні частини суми – 5 тисяч гривень.

«Орендарям» вона написала розписку про те, що добровільно передає дітей і жодних претензій не має. Самим хлопчикам жінка сказала, що вони їдуть у літній табір. 

Після затримання жінки дітей передали соціальним службам.