На 60 діб «закриють» в психіатричній лікарні Вінниці жінку, яка нанесла смертельні побої своєму 5-річному синові

Новини Вінниці / На 60 діб «закриють» в психіатричній лікарні Вінниці жінку, яка нанесла смертельні побої своєму 5-річному синові

Суд задовільнив клопотання обвинувачення щодо запобіжного заходу для жінки, яка завдала тілесних ушкоджень своєму синові, які призвели до його смерті. У Жжінки шизофренія і вона неоднарозово проходила лікування в психіатричній лікарні.

Суд задовільнив клопотання обвинувачення щодо запобіжного заходу для жительки Соболівки Вінницької області, яка завдала тілесних ушкоджень своєму синові, які призвели до його смерті. У жінки діагностована шизофренія і вона неоднарозово проходила лікування в психіатричній лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького міського суду.

«Суддею Вінницького міського суду Вінницької області, сьогодні, 6 листопада, було розглянуто клопотання сторони обвинувачення про застосування до підозрюваної у вчиненні суспільно небезпечного діяння передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України, запобіжного заходу у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку останньої.

Прокурор мотивував клопотання тим, що за версією слідства, 25-річна матір “виховуючи” свого 5-річного сина, завдала йому тілесних ушкоджень, що призвели до його смерті.

Захисник, в свою чергу, не заперечував щодо задоволення даного клопотання та обґрунтував це тим, що підозрювана хворіє на хронічне психічне захворювання - шизофренію та неодноразово проходила лікування з цього приводу. Підозрювана підтримала думку адвоката», - йдеться в інформації.

Підозрювану помістять до психіатричного закладу на 60 діб.

Зазначимо, що про трагедію в селі Соболівка, що на Вінниччині, дізнались 6 листопада - вихователі дитячого садочка забили на сполох. Сільська голова телефонувала жінці, та не відповідала. Коли люди прийшли до хати, то побачили селянку, яка тримала замотану в ковдру дитину на руках.

Поховали хлочика в суботу 7 листопада в рідному селі.