Минулої доби на Вінниччині вдача пройшла повз власників мопедів. У двох аваріях постраджало троє людей

Новини Вінниці / Минулої доби на Вінниччині вдача пройшла повз власників мопедів. У двох аваріях постраджало троє людей

Так, протягом доби на Вінниччині, а саме у Тиврівському та Жмеринському районах,  сталися дві аварії за участю мопедів. Відомо, що серед трьох потерпілих є 11-річна дівчинка, що травмувалась через п’яного водія моторолера – свого батька .

Так, протягом доби на Вінниччині, а саме у Тиврівському та Жмеринському районах, сталися дві аварії за участю мопедів. Відомо, що серед трьох потерпілих є 11-річна дівчинка, що травмувалась через п’яного водія моторолера – свого батька.

Як повідомили в прес-службі ГУНП у Вінницькій області, у Тиврівському районі 46-річний житель села Селище, рухаючись в напрямку м. Гнівань, не впорався з керуванням мопеда та перекинувся. У ДТП постраждав безпосередньо водій «залізного коня» та його 11-річна дочка, яка їхала на мопеді разом з ним.

Потерпілих з забоями кінцівок було доставлено до лікарні, де під час медичного освідування з’ясувалось, що чоловік за кермом був не тверезий.
Того ж дня, подібну аварії зафіксовано і в Жмеринці. Як стало відомо, 19-річний водій мопеда, рухаючись по вулиці Київській, виїхав на тротуар, де не впорався з керуванням. Його транспортний засіб перекинувся.

В результаті аварії 37-річну пасажирку мопеду з закритою черепно-мозковою травмою було госпіталізована до реанімаційного відділення районної лікарні.

Усі транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі.

Ірина Заіковата

20 серпня, 2019