Муніципальний велопрокат радить вінничанам зберігати спокій, дистанцію та мити руки

Новини Вінниці / Муніципальний велопрокат радить вінничанам зберігати спокій, дистанцію та мити руки

У Вінниці на велосипедах розмістили соціальну рекламу. Вінничанам радять зберігати спокій та дистанцію.

У Вінниці на "прокатних" велосипедах розмістили соціальну рекламу. Вінничанам радять зберігати спокій та дистанцію, а для безпеки велосипедистів байки дизенфікують.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«20 велосипедів муніципального велопрокату Nextbike цими вихідними забрендували соціальною рекламою. Вінниця стала першим містом, де компанія Nextbike впровадила таку інформаційну кампанію, яка нагадує велосипедистам про правила безпеки під час карантину. Користувачів велобайків і всіх вінничан просять дотримуватися дистанції 1,5 метра, зберігати спокій, пити більше води та мити руки з милом»,- йдеться в інформації міської ради.

Крім порад у велопрокаті не забувають і про практичні кроки - двічі на день на станціях велопрокату байки обробляють дезінфікуючими засобами.

«Окрім стандартної дезінфекції велосипедів, разом з друкарнею «ОКТО» забрендували 20 велосипедів соціальною рекламою: зайвий раз нагадати вінничанам про елементарні правила безпеки під час карантину. Ми взяли концепт львівського Nextbike і адаптували під Вінницю: вінницькій шрифт, додали друкарню, яка то все надрукувала безкоштовно. Вінниця - перше місто з родини Nextbike, яке вже це реалізувало», - розповів представник компанії Nextbike Україна у Вінниці Олександр Царевський.

 

.

 

 

 

Марина Карабай

30 березня, 2020