Моторошна аварія під Вінницею: Nissan вщент розбився об огорожу ресторану, водій загинув на місці (ФОТО)

Новини Вінниці / Моторошна аварія під Вінницею: Nissan вщент розбився об огорожу ресторану, водій загинув на місці (ФОТО)

Моторошна аварія сталася ввечері 19 січня на Гніванському шосе під Вінницею. Автомобіль Nissan вщент розбився об камінну огорожу ресторану «Старий замок», що на в’їзді до села Агрономічного. Повідомлення про ДТП у соцмережах почали з’являтися близько 20-ї години.

Моторошна аварія сталася ввечері 19 січня на Гніванському шосе під Вінницею. Автомобіль Nissan вщент розбився об камінну огорожу ресторану «Старий замок», що на в’їзді до села Агрономічного.  Повідомлення про ДТП у соцмережах почали з’являтися близько 20-ї години.

Спочатку очевидці писали про двох загиблих. Але, як пізніше повідомили в поліції, не вижив водій легковика. У машині він був один.

Загиблий – 1983 року народження, житель села Агрономічного. У коментарях місцеві пишуть, що чоловік мешкав неподалік місця аварії, тож не раз проїжджав цю ділянку дороги…

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням.   

Фото зі спільноти ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦЯ

Новини Вінниці / Моторошна аварія під Вінницею: Nissan вщент розбився об огорожу ресторану, водій загинув на місці (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія під Вінницею: Nissan вщент розбився об огорожу ресторану, водій загинув на місці (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія під Вінницею: Nissan вщент розбився об огорожу ресторану, водій загинув на місці (ФОТО)