Моторошна аварія на трасі під Вінницею: три розбитих авто та загибель людини

Новини Вінниці / Моторошна аварія на трасі під Вінницею: три розбитих авто та загибель людини

Моторошна аварія сталася сьогодні, 9 січня, на трасі неподалік Писарівки Вінницького району. У соцмережах повідомляють, що розбилося чотири автівки. Деталі від машин розкидані по всіх смугах автодороги.

Моторошна аварія сталася сьогодні, 9 січня, на трасі неподалік Писарівки Вінницького району. У соцмережах повідомляли, що розбилося чотири або п’ять автівки. Деталі від машин розкидані по всіх смугах автодороги.

У поліції Вінниччини NаПарижі повідомили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Насправді там зіткнулись три автівки. Інформація стосовно постраждалих наразі уточнюється, але правоохоронці підтверджують, що в ДТП є загиблий. Це вінничанин 1958 року народження. Чоловік був за кермом автомобіля Dacia Logan. За попередньою інформацією, саме він виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілями Chevrolet Niva та Citroen C4.

Водій та пасажирка Citroen C4 госпіталізовані у лікарню. Їхні анкетні дані встановлюються.

Причини та обставини аварії встановлюються. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). 

Новини Вінниці / Моторошна аварія на трасі під Вінницею: три розбитих авто та загибель людиниНовини Вінниці / Моторошна аварія на трасі під Вінницею: три розбитих авто та загибель людини