Моргунов пообіцяв, що до кінця року завершиться капремонт Сабарівського шосе

Новини Вінниці / Моргунов пообіцяв, що до кінця року завершиться капремонт Сабарівського шосе

У березні розпочато капітальний ремонт Сабарівського шосе – магістральної вулиці районного значення у Вінниці. У Facebook мер Сергій Моргунов зазначив, що до кінця цього року завершаться роботи по оновленню 1,5-кілометрової ділянки дороги, а сам ремонт передбачає комплексний підход.

У березні розпочато капітальний ремонт Сабарівського шосе – магістральної вулиці районного значення у Вінниці. У Facebook мер Сергій Моргунов зазначив, що до кінця цього року завершиться оновлення 1,5-кілометрової ділянки дороги, а сам ремонт передбачає комплексний підхід.

Передбачається відремонтувати та розширити проїзну частину, оновити тротуари, влаштувати велодоріжки, збільшити кількість опор вуличного освітлення, замінити світильники на світлодіодні, встановити павільйони на зупинках громадського транспорту, змонтувати камери відеоспостереження і освітлити пішохідні переходи, замінити мережі водопостачання та водовідведення, влаштувати дощову каналізацію та висадити саджанці клена і кущів.

За словами міського голови, 25% від запланованих робіт вже виконали.

«Після завершення робіт на цьому об’єкті в одну лінію з’єднаються вже відремонтовані вулиці – Пирогова-Сабарівське шосе-Черняховського та Гніванське шосе. Оновленою інфраструктурою на Сабарівському шосе водії, пішоходи та велосипедисти зможуть користуватися вже до кінця цього року. Наша мета - створити комфортні та безпечні умови для всіх учасників руху», - підкреслив очільник міста.