Моргунов назвав термін закінчення реконструкції вінницького Палацу дітей та юнацтва

Новини Вінниці / Моргунов назвав термін закінчення реконструкції вінницького Палацу дітей та юнацтва

З 2020 року триває модернізація Палацу дітей та юнацтва у Вінниці. Зважаючи на значний обсяг робіт, реконструкція відбувається етапами. За словами міського голови Сергія Моргунова, роботи мають закінчитися у 2022-му.

Із 2020 року триває модернізація Палацу дітей та юнацтва у Вінниці. Зважаючи на значний обсяг робіт, реконструкція відбувається етапами. За словами міського голови Сергія Моргунова, роботи мають закінчитися у 2022-му.

«Після першого етапу реконструкції будівля вже має новий скатний дах. Наразі відновили роботи після зими.

На окремих ділянках будівельники постелять нову покрівлю з ПВХ-мембрани – це сучасний довговічний матеріал, стійкий до перепадів температур. Також завершать внутрішні ремонтні роботи у куполі», - написав мер у Facebook.

За його словами, замінено 55 старих вікон на сучасні енергозберігаючі. А загалом друга черга реконструкції передбачає встановлення 175 віконних блоків.

«Фінальний етап комплексної термомодернізації проведуть у наступному 2022-ому році. Стіни та фасад повністю утеплять. Це понад 3200 кв м поверхні», - підкреслив міський голова.

Він зазначив, що Палац дітей та юнацтва має перетворитись у сучасний та комфортний позашкільний заклад. Сергій Моргунов нагадав, що вінницький Палац – серед найбільших в країні.

«Тут займаються понад 5 тисяч юних вінничан. Тому цей проект дуже важливий - і ми зробимо усе необхідне, щоб його реалізувати», - зауважив очільник міста.

Новини Вінниці / Моргунов назвав термін закінчення реконструкції вінницького Палацу дітей та юнацтваНовини Вінниці / Моргунов назвав термін закінчення реконструкції вінницького Палацу дітей та юнацтва